Värmeservice i Uddevalla

Det är lika tråkigt som sant att man behöver se över sina maskiner då och då. Våra värmepumpstekniker har alla kylcertifikat försäkringsbolagen kräver. Dessutom utbildar vi oss årligen så att vi hänger med i branschen. Så när vi servar värmepumpar kan ni vara trygga med att det blir rätt.

Att serva värmepumpen förlänger livslängden på värmepumpen och sänker uppvärmningskostnaden. Det spelar ingen roll om du köpt din värmepump av oss på Intemp eller någon annan. Vi kan serva den och se till att du får rätt temperatur. Vi finns här för att hjälpa dig!

Intemp blev vald till att vara ett NIBE Servicecenter som det andra företaget i Sverige. Vi servar även IVT och sen 2018 är vi serviceombud för Panasonic.

Vi har jour fram till 20.00 varje vardag och till 18.00 på helger, året om. Du når vår serviceavdelning på 0522-65 33 53. Jouren når du på 0703-33 14 89.

intemp-service

Vilka värmepumpar servar vi?

Vi servar alla typer av värmepumpar. Luftvärmepump, frånluftsvärmepump, luftvattenvärmepump, bergvärmepump, fastighetsvärmepump, elpannor, varmvattenberedare – inget är några problem för oss. Vi servar även ventilationsaggregat och golvvärmecentraler.

Det kan vara svårt att hitta rätt värmepump. Läs mer och låt våra proffs hjälpa dig välja rätt värmepump.

Var servar vi värmepumpar?

Vi servar värmepumpar i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs och Strömstad.

Serviceavtal för värmepumpar

Vi har serviceavtal för värmepumpar med pris från 1 350 kr/12 mån eller 1 630 kr/24 mån. För er som har flera pumpar så är ni välkomna att kontakta oss för ett offert förslag.

Vill du bli uppringd?

Värme Kyla Solceller Service Storkök Kontakt