luftvärmepump-installation

Kontakta
oss här!

Serverrumskyla

Kyl ner ditt serverrum/datahall

Det är avgörande med rätt temperatur i en serverhall. Därför är kylanläggningen en nyckelfaktor för att undvika att maskinerna överhettas. Tillsammans med vår leverantör Panasonic erbjuder vi kyla till serverum för nyinstallation, men våra kunniga tekniker hjälper naturligtvis till med befintlig kylanläggning i din serverhall också. Vi kommer gärna ut till dig för en kostnadsfri konsultation i din lokal.

Var installerar vi serverrumskyla?

Vi kan installera luftvärmepump hos dig som bor i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs, Strömstad, Åmål och Ed. Samma kommuner gäller när det är dags att serva luftvärmepump.

joakim-intemp

Behöver du hjälp att välja serverrumskyla?

Serverrumskyla är en bra investering. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt kylpump. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja. Joakim hjälper dig veta allt du behöver innan du slår till.

Behöver du hjälp att välja luftvärmepump?

Luftvärmepump är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt luftvärmepump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt luftvärmepump. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja luftvärmepump. Joakim hjälper dig veta allt du behöver veta om luftvärmepumpar.

Vill du bli uppringd?

Värme Kyla Solceller Service Storkök Kontakt