Kylservice i Uddevalla

Vi servar kylanläggningar som ger komfortkyla, butikskyla, livsmedelskylning, restaurang- och storkökskyla, serverkyla eller livsmedelskyla.

Vårt jobb är att hjälpa dig ha rätt temperatur på rätt plats. Och tyvärr strular även den bästa av kylanläggningar ibland. Våra kunniga kyltekniker har lång och bred erfarenhet av att serva kylanläggningar som krånglar. Vi utbildar oss årligen för att hänga med i branschen. Vi servar smått som stort med samma omsorg. Så ni kan vara trygga när vi servar era kylanläggningar.

En trasig kylanläggning ska inte vara trasig länge. Tack vare vårt samarbete med några av marknadens ledande kylgrossister kan vi erbjuda snabb leverans av aggregat och kyldelar. Vi samarbetar med och servar kylanläggning från Panasonic, Haglund, Gram, Coolia och Danfoss bl.a.

Vi har jour fram till 20.00 varje vardag och till 18.00 på helger, året om. Du når vår serviceavdelning på 0522-65 33 53. Jouren når du på 0703-33 14 89.

intemp-service

Årlig kontroll

Du som bedriver yrkesmässig verksamhet eller äger/hanterar köldmedieutrustning som kyl, frys, luftkonditionering eller har en värmepump med viss fyllnadsmängd ska årligen rapportera din köldmediehantering. Vi hjälper dig gärna med att utföra läcksökningar och hålla koll på när det är dags att rapportera.

Serviceavtal

Med årlig service förlänger du livslängden och säkerställer driften samt energi- och kostnadseffektiviteten på din anläggning. Vi utför årlig service på din anläggning oavsett om du köpt den av oss eller inte. Tecknar du ett serviceavtal så hjälper vi dig kontinuerligt till ett förmånligt pris. En årlig lagstadgad kontroll kostar 850 kr/aggregat + resa. Men med vårt serviceavtal kostar det endast 635 kr/aggregat + resa.

Var servar vi kylanläggningar?

Vi servar kylanläggningar i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs och Strömstad.

Vill du bli uppringd?

Värme Kyla Solceller Service Storkök Kontakt