RING

     MAILA

Intemp storkök
har blivit Inkitchen.

Restaurang- och storkökskyla i Uddevalla

Vi har lång erfarenhet från storköksbranschen när det kommer till service, försäljning och installation av kylanläggningar. Vi servar kyl- och frysutrustning i restauranger och storkök i Uddevalla med omnejd dagligen. Utöver att serva kylanläggningar i storkök och restauranger säljer vi kylskåp, frysskåp, kylrum, frysrum, chillblaster, nedkylningsskåp, kylmonter och kyldiskar. Vi är återförsäljare för Haglund, Gram och Coolia. För enheter som drivs med centralkyla så säljer vi kyl-och frysaggregat från marknadsledande Danfoss. Vi kommer gärna ut till dig för en kostnadsfri konsultation i din lokal.

bris-kyl
BRIS 600

BRIS-seriens mest kompakta skåp med samma avancerade teknik, låga ljudnivå och funktioner som sina större syskon. Finns som kyl och frys.

Pris från:

På begäran

bris-frys
BRIS 850

BRIS-skåpet som har en förstärkt konstruktion på strategiska ställen samt lite tjockare plåt som håller jämn temperatur. Finns som kyl och frys.

Pris från:

På begäran

Var installerar vi restaurang- och storkökskyla

Vi kan installera luftvärmepump hos dig som bor i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs, Strömstad, Åmål och Ed. Samma kommuner gäller när det är dags att serva luftvärmepump.

joakim-intemp

Behöver du hjälp att välja restaurang- och storkökskyla?

Rätt restaurangkyla är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt kylpump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja, Joakim hjälper dig veta allt du behöver innan du slår till.

Behöver du hjälp att välja luftvärmepump?

Luftvärmepump är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt luftvärmepump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt luftvärmepump. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja luftvärmepump. Joakim hjälper dig veta allt du behöver veta om luftvärmepumpar.

Vill du bli uppringd?

Värme Kyla Solceller Service Storkök Kontakt