luftvärmepump-installation

Kontakta
oss här!

Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar i Uddevalla

Luftvärmepump rekommenderar vi om du bor i en fastighet som är mellan 10–150 m2. En värmepump från Panasonic, NIBE eller IVT omvandlar energin i uteluften till värme inomhus och sprider den i huset via en tyst och effektiv fläkt. En av fördelarna med luftvärmepump är att den anpassar sig efter dina behov och kyler på sommaren men värmer på vintern. Och det sistnämnda kan verkligen behövas om man bor i Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg med omnejd.

Vi är stolta återförsäljare och serviceombud för luftvärmepumpar från främst Panasonic. Eftersom vi är Panasonic Pro Partner har du alltid 5 års garanti på din värmepump från Panasonic när du köper av oss. Men vi erbjuder självklart ett komplett sortiment av luftvärmepumpar. Och du, självklart kan man styra luftvärmepumpen med mobilen när du köper någon av våra luftvärmepumpar.

Panasonic CZ-serien

Enkel och prisvärd instegsmodell som passar lika bra i fritidshuset som i garaget.

KIT-CZ25ZKE: 5,30 kW
KIT-CZ35ZKE: 6,70 kW

Pris från:

19.900 kr

Efter ROT-avdrag

Panasonic NZ-serien

Sveriges mest sålda luftvärmepump har blivit starkare, energisnålare och smartare.

KIT-NZ25YKE: 6,50 kW
KIT-NZ35YKE: 7,40 kW

Pris från:

22.900 kr

Efter ROT-avdrag

Panasonic LZ-serien

Modell med en smalare innedel vilket gör att den passar väldigt bra ovanför ytterdörren.

KIT-LZ25TKE: 6,55 kW
KIT-LZ35TKE: 7,65 kW

Pris från:

24.900 kr

Efter ROT-avdrag

Panasonic Z-serien

En elegant och smidig golvmodell för placering tex. under ett fönster.

KIT-Z25UFEA: 5,50 kW
KIT-Z35UFEA: 6,20 kW

Pris från:

24.900 kr

Efter ROT-avdrag

Panasonic HZ-serien

Flaggskeppet som presterar bättre i verkligheten än vad tillverkaren själva anger.

KIT-HZ25ZKE: 7,50 kW
KIT-HZ35ZKE: 7,90 kW

Pris från:

26.900 kr

Efter ROT-avdrag

Panasonic VZ-serien

Den energisnålaste luftvärmepumpen på marknaden med ett SCOP-värde på 6,20.

KIT-VZ9SKE: 7,80 kW
KIT-VZ12SKE: 9,20 kW

Pris från:

38.900 kr

Efter ROT-avdrag

ivt-aero-600
IVT Aero 600-serien

Det perfekta, högpresterande valet för lilla villan, fritidshuset, garaget eller snickarboden.

Pris från:

22.900 kr

Efter ROT-avdrag

ivt-aero-800
IVT Aero 800-serien

Med en prestanda i marknadens absoluta toppskikt, passar Aero 807 in i de flesta mellanstora till stora villorna.

Pris från:

25.900 kr

Efter ROT-avdrag

ivt-aero-900
IVT Aero 900-serien

Kraftpaket särskilt utvecklad för att värma större hus med stora öppna ytor.

Pris från:

28.900 kr

Efter ROT-avdrag

Guide till rätt luftvärmepump

Panasonic CZ (15–100 m2) En perfekt luftvärmepump för sommarstugan eller garaget. Med funktionen underhållsvärme kan du ange om det ska vara +8 eller +15 när du inte är på plats. Perfekt på vintern för att hålla nere kostnaderna men ändå låta huset må bra.

Panasonic NZ (15–130 m2) är en luftvärmepump med snygg design som har tyst drift på endast 19dB vid lågdrift vilket är bra om du har luftvärmepumpen i t.ex. vardagsrummet.

Panasonic HZ (15–150 m2) Den här luftpumpen är Panasonics flaggskep. Med inbyggt WiFi, lägsta SCOP-värdet (alltså skillnaden på hur mycket energi en luftvärmepump ger jämfört med förbrukningen), tyst drift på 18dB samt ett inbyggt luftreningssystem är det en riktigt bra luftvärmepump!

Panasonic LZ (20–140 m2) Med sina 25 cm i höjd är den här luftvärmepumpen en bra utbytesmodell som passar perfekt ovanför dörrkarmen.

Panasonic Z – En snygg golvmodell som passar utmärkt under fönster eller som ersättare till element. Det inbyggda luftreningssystemet fräschar upp luften i ditt hem samtidigt som det värmer.

IVT Aero 607  är en luftvärmepump som passar sommarstugan eller den mindre villan. IVT Aero 605 är lite billigare och passar utmärkt till garage eller Attefallshus. Luftvärmepumpar från IVT säljs med 6 års garanti (10 år på kompressorn) och ger dig möjlighet att styra värmen via mobilen.

Var installerar vi luftvärmepumpar?

Vi kan installera luftvärmepump hos dig som bor i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs, Strömstad, Åmål och Ed. Samma kommuner gäller när det är dags att serva luftvärmepump.

Olika tillval till din luftvärmepump

Air Patrol GSM – Styr din värmepump med mobilen utan WiFI-uppkoppling. Air Patrol styr din luftvärmepump via textmeddelanden och används enklast med Air Patrol-appen på din smartphone. Snabb och enkel att installera och använda.

Air Patrol WiFi – Med Air Portal WiFi kan du styra luftvärmepumpen med mobilen var och när du vill. Du får full kontroll på inomhusklimatet i hemmet eller i sommarstugan. Snabb och enkel att installera och använda.

Värmepumpstak – Extra tak som skyddar din luftvärmepump från väder och vind. Dimension: 1150 x 680 mm.

Q-effect – Rengöringsspray för effektiv rengöring av din luftvärmepump. 1 litersflaska.

intemp-patrick-ström

Behöver du hjälp att välja luftvärmepump?

Luftvärmepump är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt luftvärmepump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt luftvärmepump. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja luftvärmepump. Patrick hjälper dig med allt du behöver veta om luftvärmepumpar.

Behöver du hjälp att välja luftvärmepump?

Luftvärmepump är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt luftvärmepump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt luftvärmepump. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja luftvärmepump. Joakim hjälper dig veta allt du behöver veta om luftvärmepumpar.

Vill du bli uppringd?

Värme Kyla Solceller Service Storkök Kontakt