luftvärmepump-installation

Kontakta
oss här!

Luftkonditionering AC

luftvärmepump-installation

   RING

     MAILA

Luftkonditionering AC

Luftkonditionering AC i Uddevalla

Vi erbjuder AC/Luftkonditionering till villor, kontor och kommersiella fastigheter. Vi är partner med Panasonic och har ett brett utbud av kylanläggningar som kyler fastigheter i alla storlekar. Panasonic erbjuder kyllösningar för små och stora rum med stor valmöjlighet för att möta design och funktion. En installation av AC luftkonditionering börjar med ett gratis konsultationsbesök och sen rekommenderar vi rätt luftkonditionering.

portabel-ac
Portabel AC

Portabel AC kan flyttas och kyler ner rum upp till 35 m2. Du kan hyra portabel AC för 150 kr/dygn, minsta period att hyra är två veckor.

Pris från:

4.900 kr

Efter ROT-avdrag

serverrumskyla
Fast installerad AC – luftkonditionering för villor

Panasonics minsta modeller kyler rum upp till 25 m2. Vi erbjuder även möjligheten att kyla flera rum via en utomhusdel som klarar det. Välj mellan vägghängd, takhängd eller takkassett som innerdel. Vi hjälper dig med installationen oavsett.

Pris från:

Pris på begäran

intemp-luftkonditionering
Fast installerad AC – luftkonditionering för kommersiella lokaler

Panasonics PACI-serie ger möjlighet att kyla stora ytor i kommersiella lokaler. Välj mellan vägghängd, takhängd, takkassett innerdel eller kyla via ventilationen. Vi hjälper dig med installationen oavsett.

Pris från:

Pris på begäran

Var installerar vi Luftkonditionering AC?

Vi kan installera luftvärmepump hos dig som bor i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs, Strömstad, Åmål och Ed. Samma kommuner gäller när det är dags att serva luftvärmepump.

joakim-intemp

Behöver du hjälp att välja luftkonditionering AC?

Luftkonditionering är en bra investering. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt AC. Tveka inte med att höra av dig, Joakim hjälper dig hela vägen.

Behöver du hjälp att välja luftvärmepump?

Luftvärmepump är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt luftvärmepump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt luftvärmepump. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja luftvärmepump. Joakim hjälper dig veta allt du behöver veta om luftvärmepumpar.

Vill du bli uppringd?

Värme Kyla Solceller Service Storkök Kontakt