luftvärmepump-installation

Kontakta
oss här!

Luft-vattenvärmepump

luftvärmepump-installation

   RING

     MAILA

Luft-vattenvärmepump

Luft-vattenvärmepump i Uddevalla

Sugen på att skaffa en luft/vattenvärmepump?

Luft/vattenvärmepump är det kostnadseffektiva alternativet. Luft/vattenvärmepumpen hämtar värmen från utomhusluften och leder den ut till husets alla rum via ett vattenburet system. Det skapar ett jämt värmeflöde som en luft/luftpump har svårare att göra i större utrymmen. Och tack vare att värmen kommer från utomhusluften kan en luft/vattenvärmepump minska energikostnaden med 80 % jämfört med elpanna. Att det är en lägre installationskostnad på luft/vattenvärmepump än bergvärme är en av anledningarna till att fler och fler väljer att installera luft/vattenvärmepump.

Att köpa luft/vattenvärmepump börjar med ett hembesök där vi dimensionerar fram en värmepump som matchar ditt hus energi- och effektbehov. Sen lämnar vi ett förslag på en komplett och skräddarsydd värmeanläggning. Vi säljer luft/vattenvärmepumpar från NIBE och är vana att installera och serva deras luft/vattenvärmepump.

nibef2040
F2050-6KW

En intelligent och kompakt inverterstyrd luft/vattenvärmepump.

Pris från:

På begäran

nibe-f2120
S2125-8KW

Ett komplett och billigare alternativ till bergvärmepump.

Pris från:

På begäran

nibe-f2120
S2125-12KW

Ett komplett och billigare alternativ till bergvärmepump.

Pris från:

På begäran

Guide till rätt luft/vattenvärmepump

NIBE F2050 (6kW) – NIBE F2050 är en intelligent och kompakt inverterstyrd luft/vattenvärmepump. Det betyder att den reglerar värmen i huset steglöst och jämt istället för att starta och stoppa uppvärmningen. Helt enkelt lite billigare i drift och jämnare klimat.

NIBE S2125 (8kW, 12kW eller 16kW) – NIBE S2125 är en inverterstyrd luft/vattenvärmepump och ett verkligt genombrott vad det gäller effektivitet. Inverterstyrd betyder att värmepumpen reglerar värmen i huset steglöst och jämt istället för att starta och stoppa uppvärmningen. NIBE S2125 levererar fem gånger så mycket värme per år jämfört med en elkassett med samma energiförbrukning. Dessutom har NIBE S2125 en tyst drift och är en värmepump man kan styra med mobilen. Ett komplett och billigare alternativ till bergvärmepump.

Var installerar vi luft/vattenvärmepumpar

Vi kan installera luft/vattenvärmepump hos dig som bor i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs, Strömstad, Åmål och Ed. Samma kommuner gäller när det är dags att serva luftvattenvärmepump.

Serviceavtal

Vi servar främst luft/vattenvärmepumpar från IVT och NIBE. Vi har många olika alternativ på serviceavtal. Läs mer här.

intemp-patrick-ström

Behöver du hjälp att välja luft/vattenvärmepump?

Luft/vattenvärmepump är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt luft/vattenvärmepump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt luft/vattenvärmepump. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja luft/vattenvärmepump. Patrick hjälper dig med allt du behöver veta om luft/vattenvärmepumpar.

Behöver du hjälp att välja luft/vattenvärmepump?

Luft/vattenvärmepump är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt luft/vattenvärmepump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt luft/vattenvärmepump. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja luft/vattenvärmepump. Joakim hjälper dig veta allt du behöver veta om luft/vattenvärmepumpar.

Vill du bli uppringd?

Värme Kyla Solceller Service Storkök Kontakt