luftvärmepump-installation

Kontakta
oss här!

Livsmedelskyla

Livsmedels & butikskyla i Uddevalla

Livsmedel måste kylas! Så är det bara. Vi hjälper mindre livsmedelsbutiker att hålla kylan i hyllorna. Vi är en noggrann partner som säkerställer att din kylanläggning fungerar med årliga kontroller. Vi samarbetar med ledande kylgrossister som ger oss snabb tillgång till reservdelar och aggregat. Vi kommer gärna ut till dig för en kostnadsfri konsultation i din lokal.

Var installerar vi livsmedelskyla?

Vi kan installera luftvärmepump hos dig som bor i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet, Mellerud, Färgelanda, Bengtsfors, Stenungssund, Kungälv, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Tanum, Sotenäs, Strömstad, Åmål och Ed.. Samma kommuner gäller när det är dags att serva luftvärmepump.

intemp-patrick-ström

Behöver du hjälp att välja livsmedelskyla?

Rätt livsmedelkyla är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt kylpump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja, Patrick hjälper dig med allt du behöver innan du slår till.

Behöver du hjälp att välja livsmedelskyla?

Luftvärmepump är en bra investering för plånboken och miljön. Men som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt luftvärmepump och kan ta fram en energiberäkning så du ser hur mycket du sparar genom att välja rätt luftvärmepump. Tveka inte med att höra av dig för hjälp med att välja luftvärmepump. Joakim hjälper dig veta allt du behöver veta om luftvärmepumpar.

Ring oss på

0522-65 33 55

Eller föredrar du att bli uppringd?

Värme Kyla Solceller Service Storkök Kontakt