Vi har alltid bra och prisvärda erbjudande på luftvärmepumpar och kylanläggningar. Det kan ändras över säsong såklart. Men allt som oftast har vi bra erbjudande som kyler eller värmer. Ibland erbjuder vi lägre pris, ibland kan man få rabatt på installation av luftvärmepump ibland på service av kylanläggning. Det är lite olika så. Nedan ser du ett urval över de erbjudande som kan ge dig rabatt på luftvärmepump.

intemp-service

Andra produkter

Vi har ett stort antal olika luftvärmepumpar och kylanläggningar från marknadens ledande leverantörer. Vi har t.ex. pumpar från Panasonic, NIBE och IVT. Klicka här om du vill läsa lite mer om våra produkter och se vad en luftvärmepump eller kylanläggning kostar. Eller så kontaktar du oss direkt så hjälper vi dig gärna att välja rätt direkt.

Service

Hur ofta behöver man serva sin värmepump eller kylanläggning? Hur gör man? Det finns många frågor, men det är inte så krångligt som man tror. Ring eller maila oss på Intemp bara så hjälper vi dig. Enklare blir det inte! Vi har förmånliga serviceavtal och hjälper dig få rätt temperatur i rätt rum.

värme-service-intemp

Service

intemp-service
Service

Med vårt serviceavtal har du alltid rätt temperatur hemma eller på jobbet. Ta hand om din värmepump så tar den hand om dig.

joakim-intemp

Hjälp att välja?

Värme och kyla är en stor investering. Och som med alla investeringar vill man vara säker innan man slår till. Vi hjälper dig välja rätt sorts pump och kan ta fram en energiberäkning.

Vill du bli uppringd?

Värme Kyla Solceller Service Storkök Kontakt