Vi välkomnar alltid talang till Intemp. På den här sidan hittar du kontaktinformation och lite information om tjänster vi söker just nu.

Är du vår nya värmepumpstekniker?

Vi söker en social och kundvänlig värmepumpstekniker som trivs med att träffa och serva olika kunder samt är noggrann i sitt arbete. Helst har du vana att serva värmepumpar hos din nuvarande arbetsgivare men du kan även vara en värmepumsmontör, ventilationstekniker, elektriker eller rörläggare som vill utvecklas i en ny roll. Vi välkomnar alla sökande men det är starkt meriterande om du har några års erfarenhet av arbete med värmepumpar. Kylcertifikat är också meriterande.

Arbetsuppgifter

Som värmepumpstekniker arbetar du mest med service av värmepumpar. Oftast står du inför värmepump som av någon anledning inte fungerar och du behöver hitta en lösning på detta. Ibland är åtgärden att byta ut värmepumpen mot en ny och då sköter du utbytet. Vår kundkrets är mestadels privatpersoner med en värmepump i sin villa men vi servar såväl privata som kommunala fastighetsägare. Tjänsten passar dig som älskar att felsöka och lösa kundernas problem. Du älskar att träffa olika kunder och är mån om att bjuda på extra service. Arbetet kräver att du är tekniskt intresserad och att du håller hög kvalitet på arbetet du utför. Att jobba på Intemp innebär att man klarar av att ta mycket eget ansvar och initiativ. Men också att ha roligt på jobbet.

Om Intemp

Intemp erbjuder service och installation av värmepumpar och kylanläggningar i Västsverige. Och det har vi gjort i över 20 år. Vi vet att temperaturen är en av de största bidragande faktorerna till komfort i hemmet eller på kontoret. Därför tar vi alla våra kunders behov, varma som kalla, på största allvar. Våra kunder är privatpersoner, fastighetsägare, kommuner, landsting och företag. Idag är vi 13 anställda och omsatte 21 miljoner kr 2016. Har du frågor om tjänsten kontakta vår VD Joakim Eriksson på tel: 0522- 65 33 52. Vi välkomnar även ansökningar via e-post till joakim.eriksson@intemp.se.

Urval sker löpande men sista ansökningsdag är 22 december.

Ring oss på
0522-65 33 55

Eller föredrar du att bli uppringd?Tjänster

Adress

Intemp AB
Stureparksvägen 7
45155 Uddevalla

Kontakt

Boka service
0522-65 33 55
service@intemp.se